Despre noi

Firma de Web Design profesionala

PROWEBDESIGN este o firma care ofera servicii complete de Web Design, aflata in Bucuresti. Suntem specializati in web design, web development, branding si illustration.

Avem peste 15 ani de experienta profesionala in designul si dezvoltarea site-urilor web si am realizat cu succes sute de proiecte. Proiectele cuprind de la simple siteuri de prezentare, ideale pentru mici firme, pana la mari aplicatii interactive. Vizitati portofoliul nostru pentru a vedea o selectie a acestor proiecte.

PROWEBDESIGN ofera servicii clientilor in toata lumea.

mai mult

Preturi, mod de lucru, outsourcing

Fiecare client este unic. La fel si fiecare proiect. De aceea PROWEBDESIGN nu are un set de preturi fixe. Fara indoiala insa, puteti sa va asteptati la preturi competitive si o inalta calitate a designului pentru proiecte de orice tip si marime.

La PROWEBDESIGN ne luam ragazul sa cunoastem bine afacerea si nevoile clientilor. Nu presupunem ca toate elementele de web design si development sunt familiare clientilor. De aceea noi sfatuim clientii asupra celor mai bune cai de a obtine ce doresc. De asemenea oferim multiple solutii pentru aceeasi problema tocmai pentru a lasa clientul sa aleaga solutia pe care si-o permite.

mai mult

Ce spun clientii nostri (majoritate in Engleza)

„A fost o placere sa lucram cu PROWEBDESIGN. Au realizat inca de foarte devreme care este spiritul si stilul pe care il cautam si au pastrat o comunicare permanenta, ceea ce a facut totul foarte simplu de la inceput si pana la sfarsit[…]”

Timothy McElroy @ HouseMyDog.com
www.housemydog.com
project info & screenshots

mai mult

Echipa

PROWEBDESIGN este o mica echipa de specialisti cu inalta experienta legata de Web. Suntem fascinati de standardele Web, iubim sa scriem cod si aducem efecte WOW oricarei creatii vizuale. Faceti cunostinta cu echipa.

mai mult