ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Design UI & UX pentru aplicatii complexe
In ultimii ani compania noastra a participat in multiple proiecte de design si dezvoltare a interfetelor complexe. Astfel, am dobandit o vasta experienta si am devenit experti in crearea schemelor de interactiune utilizator-interfata, in design a acestor interfete si in creare de cod front-end pentru ele.
Ceea ce oferim, ca experți de front-end, nu este doar un mojo creativ pentru a face ca aplicatiile web mobile sa arate foarte bine. In primul si in primul rand ne asiguram ca interacțiunea userului cu aplicatia este rapida, simpla și eficienta. Chiar si cea mai buna logica software poate avea nevoie de o anumita cantitate de munca pentru a se transforma intr-o experienta extraordinara pentru utilizator. Si aici este locul unde ne facem simtita prezenta.

Construim front-enduri pentru aplicatii complexe, avand mereu in vedere scalabilitatea. Fiecare mare proiect este un lucru viu. In termen de o jumatate de an de la data lansarii poate fi supus mai multor iteratii de design, poate avea oricat de multe noi caracteristici functionale si chiar poate supravietui unei schimbari complete de model de afaceri. Noi construim frameworks de cod front-end cu toate aceste permutari in minte! Si suntem mandri sa spunem ca proiectele la scara mare in care suntem implicați merg de ani de zile pe aceleasi pachete de cod scalabile, modulare, usor de actualizat.

Fun fact: CSSpoate fie scris in mainiera object-oriented.

Principiile noastre in UX & UI:

  1. Ce nu este functional nu este bun. Fiecare element al unei interfete exista pentru ca are o functie, pentru ca face ceva. Niciun element nu trebuie sa existe din motiv ca este „dragut” sau „da bine la ochi”.
  2. Tipare de utilizare comune, usor de recunoscut. Exista lucruri pe care utilizatorii le asteapta de la orice site sau aplicatie: link-ul sa ii duca pe alta pagina, butonul sa actioneze atunci cand este apasat, etc. Noi eliminam orice discrepanta intre felul in care arata elementul si actiunea lui normala, consacrata. Astfel, utilizatorul nu trebuie sa „invete” cum functioneaza aplicatia. Ea functioneaza asa cum este „normal” in viziunea utilizatorului.
  3. Coerenta interna a elementelor, nivel inalt de standardizare. Functionalitatea, designul, chiar si pozitionarea elementelor sunt armonizate si standardizate in intreaga aplicatie.
  4. Adaptabilitate la cod de back-end. Avem experienta de a lucra cu diferite sisteme MVC. Astfel, vorbim pe acceeasi limba cu programatorii care creaza functionalitatea sistemului si colaboram excelent cu orice echipa pentru implementare de UI si cod front-end.
Contactati-ne astazi si obtineti fara obligatii o evaluare gratuita a proiectului si o cotatie gratuita!
Obtineti o cotatie gratuita!