ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Servicii custom de web design si dezvoltare

Web Design

Procesul de web design incepe prin a ne cunoaste clientul si a invata despre proiectul la care vom lucra. Dupa ce aflam toate amanuntele relevante despre afacerea clientului si despre proiectul sau incepem sa facem UX, UI, architecture sketches, wire-framing si voodoo :).
Si pentru ca noi nu scriem acesta prezentare pentru colegii dezvoltatori, vom continua intr-un limbaj mai putin tehnic 🙂
UX vine de la experienta de utilizare, UI – User Interface (Inerfata de Utilizare), arhitectura este doar o schita cu marimea si pozitia diverselor elemente de pe pagina web. Astfel, toate procedurile mentionate mai sus sunt pur si simplu pasii pe care ii facem pentru ca:

 • Viitorii vizitatori sa se simta ca acasa pe site-ul dv;
 • Site-ul sa fie usor de utilizat;
 • Informatia prezentata sa fie usor accesibila (la 1-2 click-uri distanta);
 • Culorile sa fie prietenoase, butoanele atractive, totul sa arate extraordinar (de fapt, sa arate WOW)!

Dezvoltare web (Web Development)

Deci, am trecut de etapa de proiectare si am obtinut un rezultat WOW! :). Urmeaza partea in care facem lucrurile sa functioneze. Creare codului front-end (HTML/CSS/JS), programare si integrare CMS. Pe scurt: development.
Suntem specializati in development pentru:

 • Site-uri corporative sau de prezentare, pentru companii de orice dimensiune. Acestea sunt bazate pe CMS si pot fi controlate in totalitate de catre proprietar.
 • Site-uri in mai multe limbi, bazate pe CMS.
 • Aplicatii web complexe, personalizate.
 • Portaluri de stiri.
 • Bloguri.

De asemenea dezvoltam:

 • cataloage online,
 • reviste on-line,
 • siteuri e-commerce (magazine on-line),
 • portaluri web.

Atunci cand este cazul, vom folosi tehnologia open source. Acest lucru ne permite sa reducem semnificativ pretul de dezvoltare.

Dezvoltare web cu WordPress

Alegerea PROWEBDESIGN pentru Sistemul de Management al Continutului (CMS) Open Source este WordPress. Acest software este cel mai cunoscut dintre toate CMS disponibile in acest moment. Exista nenumarate plugin-uri, add-on-uri si facilitati suplimentare gratuite pentru WordPress! Dezvoltarea cu WordPress ne permite sa oferim clientilor solutii complexe la un pret scazut. Pe langa toate acestea, WordPress are cea mai simpla interfata de administrare (in comparatie cu majoritatea celorlalte CMS).

Aici sunt doar cateva exemple de ceea ce poate face pentru tine acest instrument puternic, fara a epuiza tot bugetul proiectului doar pe dezvoltarea web: portofolii de design, galerii de imagini, calendare de evenimente, sisteme de rezervare, simple site-uri de e-commerce, forumuri, site-uri de recrutare, sisteme de comenzi catering, comunitati si – bineinteles – bloguri. Si lista poate continua…!

De la WordPress.org:

WordPress este un software pe care il puteti utiliza pentru a crea un site web frumos sau un blog. Ne place sa spunem ca WordPress este in acelasi timp gratuit dar si de nepretuit.

Firma PROWEBDESIGN este specializata in crearea de teme personalizate WordPress si in dezvoltarea de interfete complexe WordPress, personalizate.

Site-uri in mai multe limbi

Deoarece clientii nostri sunt din toate colturile lumii, si multi dintre ei sunt din tari multilingve – precum Elvetia, Canada sau Italia – ni se cere adesea sa dezvoltam site-uri web multilingve. De fapt atat de des, incat Prowebdesign a devenit un expert in domeniu.

Noi creem site-uri cu interfete pregatite pentru a gazdui un numar nelimitat de limbi. Aceste interfete conecteaza automat paginile in mai multe limbi. De asemenea oferim si interfata de administrare. Dupa o pregatire de scurta durata, clientii nostri sunt capabili ei insisi sa gestioneze site-uri multilingve indeplinind sarcini complexe cum ar fi adaugarea unuei noi limbi, traducerea paginilor si a elementelor de meniu, etc.

La cerere Prowebdesign ofera de asemenea servicii de traducere de continut in urmatoarele limbi: engleza, romana, spaniola, portugheza, germana, franceza, rusa.

SEO si SEM

La fel de importanta este si partea de Search Engine Optimization si Marketing. Daca aveti un site web, dar nimeni nu stie despre el, acest site este inutil. Site-ul web este cel mai ieftin mod de publicitate, care este disponibil 24/7/365, nu doar pentru cateva secunde, cum ar fi un spot TV sau radio. Dar pentru a profita de puterea Internetului aveti nevoie sa „aratati” siteul publicului. Acesta este motivul pentru care orice site necesita SEO. SEO este un set de proceduri tehnice care ajuta robotii motoarelor de cautare sa gaseasca si sa indexeze site-ul dv. PROWEBDESIGN scrie intotdeauna codul HTML in asa fel incat este optimizat SEO de la inceput. Si aceasta este inclus in pret, nu se aplica taxe suplimentare.

Mentenanta site-urilor web

PROWEBDESIGN ofera intotdeauna intretinere pentru site-uri pe care le facem (pe baza de abonamente lunare).