ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Preturi, mod de lucru, outsourcing

Procesul de Web Design si Dezvoltare

La PROWEBDESIGN ne luam ragazul sa cunoastem bine afacerea si nevoile clientilor. Nu presupunem ca toate elementele de web design si development sunt familiare clientilor. De aceea noi sfatuim clientii asupra celor mai bune cai de a obtine ce doresc. De asemenea oferim multiple solutii pentru aceeasi problema tocmai pentru a lasa clientul sa aleaga solutia pe c are si-o permite. Totdeauna incurajam clientii sa investeasca in solutii scalabile, care nu vor necesita o refacere completa peste 6 luni.

Pe scurt, primul lucru pe care il oferim clientilor este un serviciu de consultanta complet si cuprinzator – si il oferim GRATUIT. PROWEBDESIGN evalueaza nevoile dv, sugereaza o solutie si ofera o cotatie gratuit si fara nici o obligatie din partea dv.

Dupa ce detaliile proiectului sunt clarificate si specificatiile sunt pregatite, incepem proiectarea interfetei pentru viitorul site (sau aplicatie). Avem grija ca fiecare element de design sa transmita mesajul principal si nimic nu e lasat la voia intamplarii. Totul este judecat cu grija: pozitia elementelor, imaginile, culorile, tipografia. Designul interfetelor complexe include de obicei doua faze: lo-fi wireframes and hi-fi mock-ups.

Codarea si programarea incep doar dupa ce UX si designul este aprobat de client. Pe durata dezvoltarii clientul are acces privat la site si poate urmari progresul. Testarea codului se face chiar din etapele de inceput ale dezvoltarii. PROWEBDESIGN are un set cuprinzator de dispozitive pentru a testa sub diverse sisteme de operare si browsere. Aceasta este foarte important in special pentru dispozitivele mobile. Pentru ca emulatoarele pur si simplu gresesc 🙂

Dupa ce dezvoltarea este incheiata, siteul sau aplicatia parcurge o etapa finala de testari extensive pentru a ne asigura ca este 100% lipsita de bug-uri. Pentru proiecte mai mari si mai complexe incurajam clientii sa investeasca din vreme in testari A/B si cu utilizatori independenti.

Sprijinul continuu si intretinerea sunt servicii permanent oferite la cerere.

Contactati-ne astazi si obtineti o cotatie gratuita pentru proiectul dv.!
Obtineti cotatia gratuita

Preturi

Fiecare client este unic. La fel si fiecare proiect. De aceea PROWEBDESIGN nu are un set de preturi fixe. Calculam pretul proiectelor pe baza numarului de ore necesar, multiplicat cu tariful nostru orar standard: 60 EUR/ora (fara TVA). Recunoastgem ca nu suntem cea mai ieftina firma. Dar suntem cea mai eficienta din punct de vedere al pretului pentru ca:

  1. Nu facem compromisuri cu calitatea.
  2. Oferim solutii scalabile. Nu va trebui sa reproiectati dupa 6 luni un site realizat de noi, atunci cand afacerea dv se va dezvolta. Veti putea sa dezvoltati aplicatia sau siteul odata cu afacerea dv. Totul singuri sau cu un minim ajutor din partea unui webmaster.
  3. Pentru tariful nostru dv angajati o firma, nu un singur freelancer.

Modele de preturi PROWEBDESIGN

  1. Proiect cu pret fix. Potrivit pentru proiecte mici, cu un set scar de specificatii, care nu se vor schimba pe parcurs. Exemplu: un site de prezentare.
  2. Model flexibil (time & material), cu estimarea numarului de ore necesar pentru proiect, dar cu plata esalonata pe mai multe etape de timp. Pretul final va fi calculat pe baza numarului de ore petrecut EFECTIV in proiect (nu neaparat cel estimat). Rapoarte de lucru detaliate sunt prezentate clientului la sfarsitul fiecarei zile.
    Potrivit pentru proiectele mari, cu set de specificati flexibil. Exemplu: interfata pentru aplicatie web, in faza de back-end development, siteuri web mari, complexe, bogate in functiuni.
  3. Contracte de tip Retainer. Perfecte pentru colaborarile lungi, cand lucram la diferite proiecte pentru acelasi client, care includ si mentenanta. Oferim discount si bonusuri pentru clientii care rezerva >100 ore/luna.

Modele de business. Outsourcing.

PROWEBDESIGN lucreaza atat cu clienti individuali cat si cu firme.

PROWEBDESIGN este cu adevarat singurul partener de outsourcing de care aveti nevoie. Avem parteneri cu care colaboram de peste 10 ani pentru serviciile de outsourcing. Clientii nostri de outsourcing provin din US, Canada si cateva tari UE (Elvetia, Belgia, UK, Romania, etc).