ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Creare siteuri WordPress customizate
Prowebdesign ofera atat design de siteuri WordPress noi, cat si redesign siteurilor WordPress existente. Daca este necesar, oferim suport si intretinere pentru siteurile WordPress pe care le-am realizat sau inbunatatit.

WordPress este perfect pentru:

 • Orice fel de site de prezentare sau siteuri corporatiste.
 • Bloguri, siteuri de stiri online, reviste online.
 • Afaceri mici si mijlocii care necesita rezervari online sau postarea evenimentelor caracteristice: profesionisti din domeniul medical, industria frumusetii, hoteluri si alte unitati de primire si cazare, evenimentele sportive etc.
 • Siteuri in mai multe limbi, cu continut care necesita a fi usor, dar in acelasi timp profesional tradus.
 • Mici comercianti
 • Afaceri alimentare/catering – cu meniuri si formulare online.
 • Si multe altele!
Detaliu interesant: aproape30%din toate siteurile de pe Internet functioneaza pe WordPress
Siteul WordPress este potrivit pentru dv.? Contactati-ne astazi si obtineti o cotatie gratuita pentru proiectul dv.!
Obtineti cotatie gratuita!

Care sunt avantajele de a avea un site web WordPress

Pretul scazut al dezvoltarii web

WordPress este un CMS Open Source. Aceasta inseamna ca softul in sine este gratuit. S-ar putea sa va intrebati de ce ar trebui sa platiti vreun dezvoltator web. Versiunea gratuita are o tema comuna (interfata) si o minima functionalitate. Pentru a transforma aceasta „materie prima” intr-un site adecvat care functioneaza asa cum doriti, dezvoltatorul web trebuie sa instaleze si sa configureze mai intai entitatea de baza WordPress. Apoi sa codeze o tema particularizata – o interfata custom si un set de scripturi care arata si functioneaza dupa cum se asteapta clientul.

Dezvoltatorul poate de asemenea adauga functionalitati care nu sunt disponibile in WordPress in versiunea gratuital: formulare de contact, rezervari, evenimente, design fantezist, integrarea platilor etc. Si totusi, pretul este mult mai mic decat daca aceaste functionalitati ar fi fost construite de la zero.

Siteul la cheie pe care il puteti gestiona singur, fara a fi nevoie sa platiti un webmaster

WordPress este un software CMS. CMS inseamna “Content Management System”, sistemul de gestionare a continutului. Siteurile construite cu CMS au o interfata grafica de administrare care poate fi accesata de proprietarul siteului cu numele de utilizator si parola. Iata cateva lucruri pe care le veti putea face singur prin intermediul interfetei de administrare:

 • Adaugati / editati / stergeti pagini sau bloguri
 • Adaugati / editati / stergeti orice text oriunde pe site
 • Adaugati / editati / stergeti fisiere media: imagini, videoclipuri, audio, PDF si alte formate de documente
 • Adaugati si editati tabele de date, grafice, foi de calcul (este necesara o dezvoltare suplimentara)
 • Creati evenimente / acceptati rezervari (programari) si utilizati calendare pentru a le gestiona (este necesara o dezvoltare suplimentara)
 • Afisati produsele, primiti cereri prin intermediul formularelor de contact si chiar vindeti online (este necesara o dezvoltare suplimentara)
 • Traduceti continutul site-ului dvs. in mai multe limbi (este necesara o dezvoltare suplimentara)
 • Si mult mai multe…

De-a lungul anilor am lucrat cu multe sisteme CMS. Si unul cate unul nu au reusit sa treaca proba finala – testul utilizatorului. Interfetele lor de administrare s-au dovedit a fi dificile pentru clienti, in timp ce WordPress parea mereu atat de intuitiv si usor de utilizat. Am auzit adesea clientii nostri spunand: „Este atat de usor de utilizat! Este ca o jucarie”.

Accesati un grup mare de dezvoltatori web si pluginuri gratuite sau cu costuri reduse

WordPress este cel mai popular CMS care a existat vreodata. Ceea ce inseamna ca nu veti fi legati pentru totdeauna de o anume companie de dezvoltare web.

De ce dezvoltarea custom/personalizata cu WordPress?

Suntem adesea intrebati „De ce sa ne deranjam sa platitim pentru un site WordPress personalizat, cand pot obtine o tema gata facuta cu 50 USD?” Iata de ce:

Nu fiti ca toti ceilalti!

O tema de 50 USD va fi cumparata si utilizata de sute sau mii de clienti. Doriti sa dati vizitatorilor dv impresa ca site-ul dvs. este o copie a unui alt site?

Nu sperati ca tema de 50 USD va costa de fapt 50 USD!

Fiecare proiect este unic. In mod evident temele gata facute nu sunt construite pe baza specificatiilor proiectului dv. Inevitabil caracteristicile vor trebui adaugate sau modificate. Ceea ce aproape intotdeauna conduce la costuri de proiect comparabile cu construirea unui site personalizat, dar niciodata nu da rezultate atat de bune ca dezvoltarea personalizata WordPress. Este ca si cum aiti incerca sa faceti ca un costum ieftin, cumparat din magazin, sa arate ca unul croit la comanda.

Aveti nevoie de un site lent?

Temele gata facute au de obicei o multime de caracteristici. Autorii lor incearca sa satisfaca o cat mai larga gama de clienti (ceea ce, de obicei, nu se intampla niciodata). Abundenta de caracteristici creste evident cantitatea de cod. Acest lucru poate duce la o incarcare a siteului mult mai lenta decat ar trebui in mod normal. Si viteza de incarcare este esentiala! Mai ales pentru dispozitivele mobile.

Nu platiti de doua ori!

In aproape 100% din cazuri clientii care incearca sa economiseasca bani si sa utilizeze „pentru inceput” teme gata facute sunt fortati (in 6 pana la 12 luni) sa renunte la vechiul site si sa construiasca un site personalizat WordPress. Siteuri gata facute nu permit dezvoltare viitoara. In timp ce dezvoltarea personalizata poate furniza siteuri care sunt scalabile, modulare si pot fi extinse fara a fi nevoie de schimbari majore.