ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Promovarea site-urilor. SEO & SEM. Campanii Google Ads. - Web design company Romania
Orice site este inutil daca nu atrage vizitatori si nu ii transforma in clienti. Din pacate orice site nou, cu un domeniu recent cumparat, nu are nici o speranta de la motoarele de cautare. Ele sunt foarte inteligente si urmaresc indeaproape in primele 6-10 luni un site nou, pentru a determina daca este o afacere de incredere. Doar dupa aceasta perioada siteul va incepe sa aiba putin trafic. Dar daca proprietarul siteului actioneaza cu inteligenta, lucrurile se schimba radical in bine.
ProWebDesign are un istoric certificat de optimizari SEO si a condus campanii PPC desucces pentru micii antreprenori. Nu este o recompensa mai mare pentru o firma de web design decat sa primeasca un telefon de la un client care spune: “Dupa campania voastra PPC afacerea s-a dezvoltat asa de mult ca a trebuit sa maresc numarul de angajati”. Multe dintre siteurile create si promovate de noi sunt in prezent pe prima pagina sau chiar pe primul loc in Google!
Exemple:

  • www.openclimb.aero se afla pe locul 2 in Google cu stringul de cautare “airbus rating renewal course”. De asemenea sunt pe primele pozitii si pentru alte cuvinte cheie despre cursurile lor
  • www.oftapro.ro se afla pe locul 1 in Google cu stringul de cautare “operatii strabism”.
  • www.prowebdesign.ro se afla pe locul 2 in Google cu stringul de cautare “web design company romania”.
  • www.css-serv.ro se afla pe locul 1 in Google cu stringul de cautare “reparatii clima auto Satu Mare”.
  • www.mathgame5-10.com se afla pe locul 1 in Google cu stringul de cautare “joc matematica”. De asemenea se afla tot pe locul 1 cu stringul de cautare in limba engleza “math games 5-10″. Siteul se adreseaza copiilor intre 5 si 10 ani.
  • Iar acestea sunt doar cateva exemple.
Adwords Screenshot
Construim siteuri optimizate SEO care sunt usor de navigat si au o rata foarte mare de conversie. Optimizarea SEO incepe inca INAINTE de design. Invatam cat se poate de mult despre afacerea dv. Apoi cream o strategie care va atrage traficul si bazam designul si dezvoltarea pe acea strategie. Exemplu:

  • Va ajutam sa alegeti un nume de domeniu CARE VA AJUTA SEO. Da, chiar si alegerea numelui de domeniu trebuie facuta cu gandul la SEO.
  • Cream toate paginile cu URLuri care reflecta cuvintele cheie cu care doriti sa fiti gasit.
  • Includem toate cele necesare, astfel incat Google sa “placa” siteul dv: incarcare rapida, cod special pentru semnalarea locatiei dv., telefon, orele de program, taguri META si asa mai departe.
  • In final, specialistul nostru certificat Google Ads, va crea si regla cat se poate de fin o campanie PPC adaptata nevoilor si bugetului dv. In acest fel siteul dv va avea un trafic important inca din prima zi!

Contactati-ne astazi si obtineti fara obligatii o evaluare gratuita a proiectului si o cotatie gratuita!