ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Platforma e-commerce pentru magazine online, dedicata pietei din Romania. - Web design company Romania
Oferim clientilor nostri serviciul de creare a magazinelor online cu adevarat complexe, cu interfete unice si care reflecta brandul lor. Acest lucru este posibil datorita parteneriatului de lunga durata intre Prowebdesign si compania Custom Soft. Produsul principal al Custom Soft este platforma Eva e-commerce.
 

Ce este EVA Eva e-commerce

Eva este o platforma de e-commerce creata in 2011. Ea este actualizata si perfectionata an de an pentru a oferi clientilor din Romania posibilitatea de a avea un magazin online de ultima generatie, cu toate functionalitatile caracteristice pentru un soft eCommerce complex, dar si cu multiple integrari si automatizari, create special pentru piata din Romania.

Aceste integrari fac ca Eva e-commerce sa fie o alegere mult mai buna decat orice soft open-source, care necesita multiple ajustari si configurari pentru a macar decent pe piata interna.

Detaliu interesant: va puteti astepta la reducere cheltuielilor de 5.000 EUR/anprin automatizarea controlului de preturi furnizori cu EVA.

Iata la ce integrari si automatizari ne referim:

Integrare automata cu firmele de curierat: FAN, DPD, Cargus. Generare AWB-uri automat si importul burderoului de livrari.
Integrare cu aplicatii de contabilitate. Export automat de date financiare catre platforme contabile (de exemplu: hMarfa, SAGA, WinMentor, etc).
Integrarea cu procesatori de plati online locali, atat pentru plati integrale, cat si in rate.
Integrare cu furnizori de servicii SMS pentru notificarea clienților de starea comenzilor.
Generare proformelor, facturilor si garantiilor, conforme cu legislatia fiscala in vigoare, printr-un singur click.
ERP integrat.
Gestiunea stocurilor.
Si mult mai multe!
Click aici
pentru a vedea toate features ale lui Eva e-commerce.

Eva e-commerce include si varianta B2B pentru distribuitori dar si varianta marketplace, care poate gazdui mai multi vanzatori.

Contactati-ne pentru cotatia si evaluarea a proiectului gratuite!

(e.g. haine / electoricasnice / calculatoare, etc.)

Pentru a continua, va rugam sa exprimati acordul cu Politica noastra de confidentialitate