ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Website Design, Dezvoltare & SEO pentru domeniul medical
In medie preturile noastre sunt cu pana la50%MAI MICI decat a firmelor de design din SUA sau Vestul UE.

Scopul principal al oricarui site web este de a modela traficul, de a transforma vizitatorii In clienti si de a mentine informati si activi toti clientii existenti. Dar site-ul unui medic, chirurg, stomatolog, clinica medicala, un spital – orice site web legat de asistenta medicala – vorbeste unor oameni aflati Intr-o situatie delicata, adesea vulnerabila. Vorbeste pacientilor.

De aceea, o „voce” speciala este atat de importanta In webdesignul medical. La fel ca o persoana, un site web poate avea o „fata empatica”. La Prowebdesign Intelegem cum sa oferim unui site web pentru un profesionist din domeniul sanatatii un astfel de aspect si sensibilitate.

Continuati sa cititi pentru a afla ce oferim!

Cercetare SEO si optimizare

Adunam informatii despre serviciile pe care trebuie sa le promovati si despre audienta tinta (locatie, grup de varsta, sex, venit etc.). Pe baza acestei cercetari, siteul este apoi construit intr-un mod de a-si imbunatati potentialul viitor de a atrage traficul organic in motoarele de cautare.

Design unic

Nu folosim sabloane deja construite, de 50 dolari bucata, pe care le puteti obtine de oriunde. Proiectam interfete unice si experiente excelente ale utilizatorilor. Luam in considerare ramura specifica in care va lucrati. Sunteti dentist? Atunci siteul promoveaza estetica, precum si expertiza medicala si tehnologia. Sunteti chirurg? Atunci siteul trebuie sa arate munca ta intr-un mod informativ, convingator, dar nu si „infricosator” pentru un vizitator.

Site-ul la cheie, complet gestionabil

Construim siteuri bazate pe un CMS (sistem de gestionare a continutului) usor de utilizat. Astfel, odata ce siteul este lansat, veti putea sa il gestionati singur, fara a fi nevoie sa continuati sa platiti un webmaster. Veti putea adauga/edita/sterge pagini, postari (stiri), imagini, galerii de imagini, videoclipuri, documente (PDF, WORD, etc.). Toate dintr-o interfata intuitiva de administrare.

Managementul programarilor

Impreuna vom stabili care ar fi cea mai buna modalitate de a permite vizitatorilor sa faca programari prin intermediul siteului. O solutie on-site, cu calendar de disponibilitate, este perfecta pentru afaceri mici. O solutie mai robusta, care implica gestionarea timpului unui personal numeros, poate solicita un sistem mai robust care sa poata fi integrat in site.

Contactati-ne astazi si obtineti o evaluare gratuita a proiectului si o cotatie gratuita, lipsita de obligatii!
Formular de contact.

Timp normal de livrare: 6-8 saptamani.
Program: 10 am – 7 pm GMT + 2 (Bucuresti).

Ce spun clientii despre noi

Dr Stephen Hutchinson

Thank you Prowebdesign for my website. All work was prompt and professional. Communication was easy and straightforward. I am very happy with the result.

Dr Stephen Hutchinson, orthopaedic surgeon, Australia.
http://www.hobartorthopaedics.com.au/
project info & screenshots

It has been a pleasure to work with ProwebDesign.
They have been particularly helpful on guiding us through the best practices of website design and were so current on functionality and design trends, which made the design process very easy.
Even though we were working thousands of miles apart, the communication flowed seamlessly and they were always right on target about representing our needs and addressing our concerns.
I will work with Prowebdesign again anytime.

Marcela Asnani – Marketing Coordinator at Angelica Corporation
http://www.angelica.com
project info & screenshots

Servicii aditionale

Branding

Daca afacerea dv este noua si nu aveti Inca un brand, Prowebdesign va poate crea unul pentru dv. Oferim urmatoarele servicii de branding: Logo design; Brand Book; Seturi de papetarie. Vizitati portofoliul nostru de branding.

Campanii PPC

Prowebdesign are o evidenta clara de optimizare SEO si derularea campaniilor PPC de succes pentru afaceri mici. Nu exista o recompensa mai mare pentru o companie de web design decat sa primeasca un telefon de la un client care spune „Dupa campania dv PPC am primit un asemenea aflux de afaceri, incat trebuie sa angajez mai mult personal”. Mai multe websiteuri pe care le-am construit si promovat sunt acum pe primele pagini sau pe primele pozitii in Google! Afla mai multe.

Infographics

Infografics este o metoda puternica de a trece informatii de la „plictisitor” la „distractiv de citit, usor de inteles si convingator”. Ilustrarea ideilor este atuul nostru puternic!

Contactati-ne astazi si obtineti o evaluare gratuita a proiectului si o cotatie gratuita, lipsita de obligatii!

Nume*
Email*
Mesaj*
Pentru a continua, va rugam sa exprimati acordul cu Politica noastra de confidentialitate