Echipa

Irina Petculescu

Proprietar si General Manager PROWEBDESIGN

Experienta:

Studii:
Facultatea de Filologie, Saratov State University, Russia.
Scoala de Arta
Certified Flash MX Designer.

Irina are 15+ ani de experienta in Web Design. A inceput in anul 2000 ca freelancer, iar in 2002 era angajata ca Web Designer. Acumuland experienta, a fost angajata Creative Director pentru Departamentul Internet la unul dintre cele mai mari grupuri media din Romania. Din 2010 Irina s-a dedicat exclusiv dezvoltarii firmei proprii, PROWEBDESIGN, infiintata in 2006.

PROWEBDESIGN este un full service design and development studio, care poate prelua intreg ciclul de creare si dezvoltare a identitatii vizuale si prezentei pe Internet a unei firme.
Avem clienti din intreaga lume. Majoritatea, chiar daca prima data ne-au contactat doar pentru un proiect, au devenit parteneri permanenti ai PROWEBDESIGN.


Ovidiu Balas

Partener. Web development.

Experienta:

  • custom web development (Java and PHP programming languages, MySQL, MS SQL and Oracle databases)
  • aplicatii mobile si jocuri
  • Java based e-commerce solutions
  • open source e-commerce solutions and CMS
  • JavaScript, jQuery, Ajax

Studii:
Facultatea de Mathematica si Informatica , „Petru Maior” University , Targu-Mures, Romania

Ovidiu lucreaza in domeniul IT din 1998, in principal ca programator Java, dar si PHP sau Visual Basic. A inceput cu aplicatii desktop, iar in anul 2002 a descoperit Internetul. De atunci dezvolta exclusiv aplicatii pentru Internet. De curand Ovidiu si-a extins experienta cu aplicatii pentru dispoitivele mobile.