ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Echipa - Web design company Romania
ProWebDesign este o mica echipa, cu o uriasa experienta in Web si Telecom. Suntem fascinati de standarde web, iubim sa scriem cod si aducem un efect WOW in toate materialele vizuale pe care le cream.

Fiind o mica firma de familie, vorbim coerent limbajul micilor afaceri. Fiecare site pentru o mica afacere, creat sau promovat de noi, devine o problema personala. Si aducem aceeasi dedicatie, perfectionism si atentie la detalii si pentru proiectele foarte mari.

Irina Petculescu

Irina are peste 18 ani de activitate in web design. Incepand in anul 2000 ca freelancer, s-a angajat pe post de web designer in 2002. Acumuland experienta, a devenit Creative Director pentru Departamentul Internet pentru unul din cele mai mari grupuri media din Romania. Din 2010 Irina se dedica complet dezvoltarii propriei firme, ProWebDesign.

Bogdan Petculescu

Bogdan a lucrat peste 25 de ani in Project Management si Telecom. El acopera partea de consultanta pentru Telecom a firmei noastre, pune lucrurile in miscare si face minuni in SEO, SEM sau Google Ads, in paralel. Experienta lui in Telecom este fara egal: Vodafone, Siemens, Nokia, Huawei sunt doar cateva din firmele pentru care a fost Project Manager, pe 4 continente.

Mai multe despre noi si parteneri

Oamenii care ne ajuta in proiectele mai mari sunt:

  • junior designerii nostri
  • Cornelia, contabilul nostru desavarsit, care este alaturi de noi inca de la infiintarea ProWebDesign 😊
  • … si, nu in cele din urma, firma de multi ani partenera: CustomSoft.
CustomSoft

O firma are in foarte putine cazuri ambele departamente, UI/Design si Development, la acelasi inalt nivel. Aceste domenii sunt deosebit de specializate, iar firmele se concentreaza in mod normal doar pe unul sau celalalt. De aceea o simbioza intre o firma UI/Web Design/Front-End si una de software development ajuta ambele firme sa ofere clientilor solutii cu adevarat complexe, de cea mai inalta calitate.

Din 2006, CustomSoft ocupa doua directii principale pe piata de software: e-commerce si custom software (web si mobile). Parteneriatul cu CustomSoftware face posibil ca ProWebDesign sa ofere clientilor aplicatii web si mobile la scara mare, coplexe, create customizat, care arata superb si functioneaza perfect.